Пране на килими в Благоевград

Имам нужда от изпиране на килим в Благоевград

Имате нужда от пране на килими в Благоевград, доверете се на професионалисите. Нашата компания предлага машинно изпиране на килими в Благоевград и региона. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ОТ и ДО вашият дом, спестяваме Ви време и усилия, като връщаме килимите опаковани и чисти. Ние сами взимаме и доставяме килими в удобно за Вас време.

Телефон за поръчка за пране на килими в Благоевград

Машинно пране на килими в Благоевград

Изпиране на килими с доставка до фабриката в Благоевград напълно отговаря на правилата за предоставяне на услугата на най-високо ниво. Ние обслужваме физически, юридически лица, редовни клиенти или еднократно, според нуждите на клиента.

Съвременното химическо чистене на килими разполага с пълен арсенал от ефективни, нежни технологии. Ние ще ви помогнем в най-трудните ситуации. Доверете ни се и преценете сами, ние предлагаме най-доброто машинно пране на килими в Благоевград с най-висок рейтинг на специализирано обслужване.

Пране на килими в Благоевград
Пране на килими в Благоевград

Защо да изберете нас и машинно пране на килими?

Професионалното машинно изпиране на килими гарантира връщането на първоначалния вид и потребителските свойства на продуктите. Безопасното, пълно отстраняване на замърсителите, запазването на влакната и цвета зависят от правилно избраната реагентна среда.

Добрата обработка на килимите гарантира запазването на неговото качество и цвят. Това гарантира отличен вид на вълнени, копринени, вискозни, памучни килими. След почистване килимите са меки, няма вълна по периметъра, изкривяване на линейни размери, потъмняване на орнаменти.

Пране на килим Благоевград

Внимателният подход позволява почистването със специално внимание към всеки артикул, за да задоволи максимално желанията на клиентите. Нашата компания за професионално почистване обръща голямо внимание на индивидуалния подбор на технологични възможности за обработка, като взема предвид влакната, метода на производство и други характеристики на всеки продукт.

Това гарантира отличен резултат, удовлетворяващ всички желания на клиентите. В машинното пране на килими, ние сме вашият най-надежден и опитен партньор, който е доказал качеството на услугата чрез дългогодишна практика.

Цена за пране на килими в Благоевград

Цената се определя на база количестовото и материята, на този етап си запазваме правото да консултираме клиента индивидуално по телефона и да можем да му дадем по-добра цена на база на количеството от подготвени килими за машинно пране.

Безплатен транспорт при пране на килим в Благоевград

Предлагаме безплатен транспорт на килимите от адреса на клиента и след пране и обработка връщане отново до адрес, като може да стане експресно и бързо. По този начин не се грижите за вашите килими от гледна точка на взимане и доставка до мястото на фабриката.

Пране на килими през есента и зимата в Благоевград

Вече с пригодена камера за изсушаване на килими, ние показваме на хората,че могат да ни се доверят и през есента и зимата, а не само през топлият сезон.

Пране на килими в с.Рилци

Пране на килими в с.Бело Поле и с. Покровник

Килимите са издръжливи и лесни за поддръжка, но все пак трябва да се спазват някои правила.

Естествената вълна се страхува от температурни промени, така че е нежелателно да се полагат такива килими на топъл под и на входа. Този материал реагира на контакт с химикали (киселини, основи, мазнини) и изгаря на слънце. Вълната има свойството да абсорбира мръсотията, така че е препоръчително да премахнете петната възможно най-скоро.


Не се препоръчва прахосмукачка на вълнени килими по-често от 1-2 пъти месечно, тъй като зле изсъхналите килими могат да заплесневеят и да променят размера си.
Памукът е силно хигроскопичен (абсорбиране на влага), така че не е подходящ за помещения с висока влажност.

Вискозата абсорбира влагата, но губи здравина, когато е мокра.

Полипропиленовите покрития могат да се почистват с различни детергенти, които не съдържат хлор и разтворители (бензин, бял спирт), изобщо не абсорбират влагата и мръсотията не прониква в структурата им. Но за полипропилена замърсяването с мазни вещества (като крем за торта или майонеза) е опасно.

Акрилните килими изискват често почистване и са склонни да се навиват на рула.

Полиамидното влакно има отблъскващи мръсотия свойства, практически не абсорбира влагата и следователно може да се използва дори във влажни помещения. Поради своята еластичност, той се възстановява след смачкване под мебели, много износоустойчив и антистатичен. Но не е много устойчив на ултравиолетови лъчи.

Полиестерът е устойчив на мръсотия, всякакви немазни петна могат лесно да бъдат отстранени от него. Такова покритие има по-голяма износоустойчивост от полипропилена, но акумулира статично електричество и не възстановява добре формата си при никакви деформации

Similar Posts

One Comment

  1. За първи път се възползвах от услугата.Много съм доволна,изпрани прекрасно,парфюмирани,запазени цветове.Благодаря Ви.Желая Ви успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.