Пране на килими в Дупница

Имам нужда от изпиране на килим в Дупница

Пране на килими в Дупница. След многократна употреба следите и килимите губят първоначалния си вид, на повърхността се появяват упорити следи от мръсотия, шарката губи предишната си яркост. Прахът попада вътре и упоритите миризми са неприятни. Не можете да почиствате дълбоко килима с прахосмукачка.

Мокрото почистване в апартамент е обезпокоително и рисковано. Нещото ще се обърка поради грешни действия. Изходът е само един – обръщането към професионалисти. Нашата компания използва специализирано високотехнологично оборудване, с препарат или без, въздействащи върху определени видове замърсители.

Служителите работят с отпътуването до апартамента или до офиса на клиента и извършват прането бързо, ефективно, професионално, цената е разумна

Телефон за поръчка за пране на килими в Дупница

Цена за пране на килими в Дупница

Цената се определя и базина на базата на количестовото материали на килима и срока за изпълнение. Обикновенно можем да кажем цената веднага, понякога правим и индивидуални оферти на редовни клиенти или при по-големи заявки.

Пране на килими в Дупница
Пране на килими в Дупница

Защо да изберете нас и машинно пране на килими?

В нашата компания ще получите професионално обслужване с гарантиран резултат. Измиването се извършва основно с транспорт до специално оборудвана фабрика.

Разполагаме с всичко необходимо за извършване на всички етапи от процедурата: специално оборудване за измиване и модерни устройства за бързо изсъхване, почистващи препарати за всякакви петна, компетентни специалисти. Транспортирането на тежки килими не е лесно, нашият персонал ще го улесни и ще направи всичко за вас.

Машинно пране на килими в Дупница

Цялостното почистване не се ограничава до събиране на прахови отлагания с прахосмукачка. Отпадъчните частици се отстраняват само от повърхността. Мръсотията, останала вътре, създава среда за живот и растеж на патогенна флора.

Натрупванията на прах и бактериите причиняват алергични атаки, провокират развитието на дихателни проблеми. Само измиването ще помогне за възстановяване на предишната чистота и свежест на килима.

Каква е процедурата при пране на килими във фабрика ни ?

Изтупване на килима

Преди измиване на килима, всеки килим се изтупва на специална автоматична машина за изтупване. Тази стъпка премахва всички прах, мръсотия, пясък, вълна и т.н. Изтупването на килима е много важна стъпка, тъй като тази стъпка премахва всички груби частици.

Използваме само професионално оборудване за пране на килими!

Измиване на килим

След изтупване с машината килимът се изпраща до основния етап на почистване в пералната машина. Килимът се пере на специално оборудване, където с помощта на химически разтвор и механичното действие на специални четки купчината килим се измива изцяло в цялата си дълбочина.

По време на измиването на килима в автоматична машина, по-голямата част от мръсотията се отстранява напълно, онези петна, които не са изчезнали, ще бъдат премахнати от технолога ръчно.

Използването на автоматична пералня повишава качеството на пране няколко пъти в сравнение с други методи за пране. За повече от 12 години опит в прането на килими, ние избрахме най-висококачественото оборудване и почистващи продукти.

Даваме гаранция за всички наши работи по пране на килими!

Центрофугиране на килима и изсушаване

След като килимът е напълно измит и петна отстранени от него, той се изпраща в центрофугата. Въртенето на килима в центрофуга е необходима стъпка при измиване на килимите, тъй като тук килимът се отървава от 95% от цялата влага, е много важно килимът да остане леко влажен, тъй като това ще съкрати времето му за сушене в камерата.

Ако килимът не бъде изцеден и веднага изпратен да изсъхне, той може да се деформира и времето за сушене също ще се увеличи.

Също така е важно да се отбележи, че всички наши центрофуги са оборудвани с допълнителна опция – изплакване на килими. Това гарантира по-добро измиване и изплакване на почистващите препарати.

След центрофугата килимът се изпраща в специална сушилна камера.

Довършителни работи след изсушване

След като килимът изсъхне напълно, той трябва да се среше и да се вакуумира. За тези задачи в нашата фабрика използваме специална довършителна машина. Целият процес на довършване на килима е напълно автоматичен; тази машина е оборудвана със специални четки, които равномерно полагат купчината килим и му придават мекота.

Също така си струва да се отбележи, че в допълнение към полагането на купчината, машината е снабдена с функцията на прахосмукачка, следователно килимът ще се вакуумира отново преди опаковане.

След завършване килимът ще бъде опакован в запечатан целофанов ръкав и ще ви бъде доставен в удобно време.

Пране на килим Дупница

Безплатен транспорт при пране на килим в Дупница

За удобство на нашите клиенти ние се грижим за всички транспортни разходи. Продуктът, който се нуждае от почистване, ще бъде доставен от дома на клиента до фабриката за почистване City clean Благоевград. След като бъде извършена цялата необходима работа с продукта, той ще бъде върнат в къщата на собственика в идеално чисто състояние, опакован.

Всичко, което трябва да направите, е да посочите удобно време, когато можете да предадете продукта на специалисти и да го вземете обратно!

Изпиране на килими и изсушаване в Дупница

Пране на килими през есента и зимата в Дупница

Пране на килими в Бобов дол

Пране на килими в Крайници

Пране на килими в Бобошево

Пране на килими в Сапарева баня

От какъв материал са направени ръчно изработените килими?

  • Естествената овча вълна е топла, мека нишка. Понякога се добавят влакна от камила или коза, за да придадат специален блясък.
  • Коприната е един от най-скъпите материали. Деликатни гланцови продукти се произвеждат от най-добрите класове на тези влакна.
  • Памукът обикновено се използва за създаване на подложка на килим или за подчертаване на контраста на малките детайли.
  • Вискозата се счита за синтетичен материал, но се получава от естествена целулоза – производно на дървото.
  • Дизайнерските килими на базата на лепило са стилно покритие, което може да бъде съобразено с всеки интериор.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.