Пране на килими в Кочериново

Имам нужда от изпиране на килим в Кочериново

Пране на килими в Кочериново. Въпреки изобилието от разнообразие от модерни подови настилки. Приятно е да ходите по килима боси, децата обичат да играят на него, в крайна сметка – килимите просто правят стаята по-удобна. Един недостатък – всеки килим се замърсява бързо и изисква редовна и задълбочена поддръжка.

В нашата статия споделяме съвети как бързо и ефективно да почистите килима у дома, както и да се отървете от различни петна и неприятни миризми със собствените си ръце. Ако всичко това Ви се струва трудно и все пак искате да се доверите на професионалистите ни се обадете на посоченитетелефони по-долу.

Телефон за поръчка за пране на килими в Кочериново

Машинно пране на килими в Кочериново

За разлика от самопочистването с народни или домакински продукти, професионалното машинно почистване на килима е ефективно и безопасно.

Професионалистите дават 100% гаранция за премахване на петна само ако не са изминали повече от 3 дни от появата на петното и не е било обработено с домакински химикали. Но няма 100% гаранция за премахване на петна, получени от независимото използване на домакински почистващи продукти – резултатът от химическото почистване ще зависи от вида на домакинския продукт, с който петното е било втрито, и от материала на килима

Пране на килими в Кочериново
Пране на килими в Кочериново

Защо да изберете нас и машинно пране на килими?

Перфектно изчистеният килим е гаранция за липсата на прах във вашия дом, което означава, че ще дишате чист въздух. Никоя прахосмукачка не може да осигури това. Чистотата у дома е ключът към здравето на вашите деца След професионално почистване ще запомните каква е приятната миризма на свежест. Вашият килим ще възвърне своята младост и ще се върне към представянето си.

Автоматичната машина за мокро почистване на килими почиства чрез завъртане на 6 дискови четки. Благодарение на водоснабдяването от няколко точки, препаратът прониква по цялата повърхност на влакната на килима.

Професионалната перална машина за килими ви позволява да почиствате равномерно всеки квадратен сантиметър от покритието, а специалните препарати ви позволяват не само да почистите покритието, но и да му придадете блясък, мекота и да спомогнете за поддържането на цвета.

Пране на килим Кочериново

Някои важни съвети за пране на килим в къщи!

 • Много топлата вода е противопоказана за килими.
 • Когато сами почиствате килима, избягвайте да търкате власинките.
 • Не почиствайте мокрия килим твърде често – веднъж на 3 месеца е достатъчно, за да го поддържате чист.
 • По-добре е да премахнете петна веднага, като не им позволявате да се хранят дълбоко в килима.
 • Не поставяйте килим на мокри подове.
 • Сменяйте периодично позицията на килима, за да избегнете мазнини и драскотини в зоната с най-голям трафик.
 • Не забравяйте да поставите парчета гума под краката на тежки мебели, за да намалите деформацията на подовата настилка.
 • Високата вътрешна влажност е вредна за структурата и външния вид на килима.
 • Килимът трябва да се почиства с прахосмукачка поне веднъж седмично.
 • Почиствайте дълбоко килима си поне веднъж годишно.
 • През зимата е полезно да отбиете килима в снега. Студът, подобно на термичната обработка, унищожава микроорганизмите и бактериите.
 • Не е необходимо да се полагат светли килими на места с голям трафик – те са по-добре използвани за декорация в по-малко разходки помещения.
 • Е, ако все пак се появи неприятност, прочетете нашите инструкции за това как да се отървете от петна и неприятни миризми у дома.

Цена за пране на килими в Кочериново

Безплатен транспорт при пране на килим в Кочериново

От и до адрес

Изпиране на килими и изсушаване в Кочериново

В зависимост от вида на килима, технологът избира подходящия метод за чистене. Например, копринен килим никога не трябва да се пере, защото багрилата могат да се боядисват, или продукт на основата на лепило (състоящ се от основна тъкан и дубликат, залепен заедно) просто ще се разпадне.

В тази ситуация използваме щадящи методи за обработка, като химическо чистене със суха пяна или почистване в органични разтворители. За останалите продукти измиването е основният метод за обработка.

Пране на килими през есента и зимата в Кочериново

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *