Пране на килими в Симитли

Имам нужда от изпиране на килим в Симитли

Пране на килими в Симитли. Чистите килими са гаранция за комфорт и уют в къщата. В допълнение към естетическия компонент, такива продукти са отговорни и за безопасността на престоя в стаята. Често в килимите започват много микроби и бактерии, така че свежестта и чистотата на продуктите трябва да са на първо място.

 Идеалното решение би било да се свържете с нас за почистване на вашите килими, което ние предлагаме качествени услуги за почистване на килими в Благоевград и региона.

За тези, които се сблъскват с такава процедура за първи път, ние предлагаме да разбера какво е механично чистене на килими, как се извършва, какви са предимствата на процедурата.

Телефон за поръчка за пране на килими в Симитли

Машинно пране на килими в Симитли

Пране на килими в Симитли
Пране на килими в Симитли

Защо да изберете нас и машинно пране на килими?

Ние работим бързо и коректно.

Изпираме и обработваме килимите по вашите нужди и предпочитания, взимаме килима от адрес и го връщаме пак, изпран, сух и свеж.

Пране на килим Симитли

Ако говорим за факта, че е по-добре да чистим или измиваме килимите, тогава тук трябва да започнете от вида замърсяване, както и от материала, от който е направен продуктът. Опцията за химическо чистене ще се превърне в спешно решение, ако трябва да освежите продуктите за кратко време.

Например това е най-добрият вариант за офиси, детски институции. Също така химическото почистване е подходящо за обработка на антични покрития с висока стойност.

Премахването на мръсотията по този метод е подходящо за материали, които съдържат вълнени или копринени нишки. Обработката им с агресивни реактиви просто не е разрешена. Предимства на химическо чистене:

  • използва се в помещения с високо ниво на влажност, без да създава риск от образуване на плесени;
  • гарантира липсата на свиване на продукта;
  • безопасно е за човешкото здраве;
  • гарантира отлично запазване на продуктите.


От своя страна мокрото почистване се извършва поетапно; за работа задължително се използват специализирано почистващо оборудване и подходящи почистващи смеси. След това килимът задължително се измива от двете страни под специално регулирано налягане. Тази процедура може да се извърши само в търговска среда.

Изсъхването на продукта след такъв процес ще отнеме 2-10 часа, зависи от дебелината и параметрите на продуктите.

Основното предимство на мокрото химическо чистене е възможността да се премахне цялата натрупана мръсотия дори от подложния слой. Боите върху покритието стават по-ярки и натрупаните миризми изчезват.

Цена за пране на килими в Симитли

Безплатен транспорт при пране на килим в Симитли

Транспортираме вашите килими от вашата къща до фабриката за пране, след обработка връщаме отново килима до вашата врата и това не Ви струва нищо, услугата не се оскъпява.

Изпиране на килими и изсушаване в Симитли

Почистването на килима у дома дава само повърхностен резултат. За да премахнете всички замърсявания, за да обработите най-дълбоките слоеве на купчината, ще трябва да използвате само професионално оборудване.

Качественото почистване на покритията гарантира елиминирането на неприятните миризми от продуктите; използва се, ако боите на повърхността избледнеят и купчината стане по-компресирана. Експертите препоръчват извършването на такава процедура поне веднъж на всеки шест месеца – една година. Препоръчва се да се отдели специално внимание на килимите в стаите на малки деца. Те не трябва да абсорбират натрупания от продукта прах.

Пране на килими през есента и зимата в Симитли

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *