От 2020г. компанията „City Clean“ се занимава професионално с машинно пране на килими. За почистването на килимите използваме напълно автоматизирани машини от последно поколение. Ние ценим нашите клиенти и за толкова кратко време успяхме да си изградим добра репутация. След като показахме отлично качество и приложихме най-новите технологии за измиване на килими, ние станахме лидери на пазара и спечелихме доверието на жителите на Благоевградска област.

Иновативното ни машинното пране на килими набира все по-голяма популярност сред хората, тъй като за правилното поддържане на килимите е необходимо не само редовно почистване в домашни условия, но и регулярна професионална грижа с правилните техники на изпиране и подходящите препарати за премахване на петна и замърсявания.

Услугата за измиване и пране на килими чрез машина става много популярна сред жителите на Благоевград, тъй като килимите присъстват в почти всеки дом. Измиваме килими от всякакви материали като синтетика, вълна, вискоза, коприна, памук.

Технологията на машинното пране се състои от няколко етапа на работа, като при всеки етап се използва професионално оборудване, което гарантира висококачествено и бързо почистване.

Специализираните машини за почистване на прах, центрофуги, екстрактори и друго оборудване увеличават понякога степента на почистване на килимите, което означава, че такова почистване ще продължи много по-дълго от редовното миене в автомивка.

Използваме изключително специални препарати за килими. Те са хипоалергенни и безопасни, така че са подходящи дори ако имате малки деца и домашни любимци вкъщи.

За да предадете килима, обадете ни се. Нашият консултант ще се съгласи с вас за подходящ час на пристигане за нашите специалисти. Безплатна услуга за доставка работи в целия град, независимо от района на града